Erasmus Mundus Design Measures (EMDM) Desteği

Yeditepe Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Enstitüsü, Avrupa Komisyonu Erasmus+ çağrıları çerçevesinde Erasmus Mundus Design Measures (EMDM) desteği almaya hak kazanmıştır.

Avrupa Çalışmaları Enstitüsü 2024 Bahar Dönemi Başvuruları

Yeditepe Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Enstitüsü (Tezli ve Tezsiz) Yüksek Lisans Programı 2024 Bahar döneminde öğrenci alımına başlamıştır.

TÜBİTAK 2501 - ABD Ulusal Bilim Vakfı (NSF) ile İkili İşbirliği Destek Programı

Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümümüz Başkanı Prof. Dr. Cengiz Erişen’in yürütücülüğünü yaptığı “Sosyal Medya Ortamınd..

Siyasi İlimler Türk Derneği III. Ulusal Siyaset Bilimi Kongresi

Siyasi İlimler Türk Derneği III. Ulusal Siyaset Bilimi Kongresi 28-29 Eylül 2024’te Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

EUTHPART Çalıştayı

EUTHPART JM Modülü AB Değerleri, Demokrasi, Katılım ve Popülizm Çalıştayı, 10 Mayıs 2024'te çeşitli üniversitelerden 33 seçkin katılımcıyı bir araya getirerek başarıyla toplandı.

Avrupa Günü Semineri

9 Mayıs 2024 tarihinde, Avrupa Günü Semineri kapsamında "Günümüz Avrupa'sında Sosyal Hareketler: Popülizm, Nativizm ve İslamizm" başlıklı konuşmasıyla Prof. Dr. Ayhan Kaya'yı konuk edeceğiz. Etkinliğimize tüm akademisyen ve öğrencilerimiz davetlidir.

Abone ol